SNS Bank in vogelvlucht

1.4 Waardecreatie

SNS Bank gelooft in een financieel stelsel waarin onze activiteiten waarde toevoegen voor onze klanten, onze aandeelhouder en de maatschappij. Een financieel stelsel waarin banken door middel van solide producten op het vertrouwen van klanten kunnen rekenen. Deze banken versterken tegelijkertijd economische voortuitgang en maatschappelijk welzijn. Dat past binnen onze missie ‘Bankieren met de menselijke maat.’

Om een bank te zijn waar mensen zich thuis voelen, benutten we de kennis en expertise van onze medewerkers en alle ervaring die we in onze bijna 200-jarige bestaansgeschiedenis hebben opgedaan. Van cruciaal belang om actief de markt op te kunnen, onder meer als hypotheekverstrekker, is dat we de beschikking hebben over voldoende financiële middelen. Zoals ons eigen vermogen en het door ons beheerde spaargeld van particulieren.

Onderstaand overzicht legt beeldend uit waar SNS Bank voor staat en hoe zij haar toegevoegde waarde creëert. In de paragrafen 5.2 Onze strategische thema's en 5.3 Prestaties merken maken we onze bijdrage aan mens, milieu en maatschappij concreet met ambities en doelstellingen voor de langere termijn. Ook beschrijven we de resultaten die we in 2015 hebben behaald.

SLUITENDOWNLOAD SELECTIE

Stel uw jaarverslag zelf samen

SELECTIE (0)